What is going on with the Forums??

iannis

Musty Nester
31,351
17,640
96d 13h 41m
I know this is obvious, but it's got a bad reference file somewhere that it's not letting you clear out.

I have no idea whatsoever where it is or how you purge it, but if it were me i'd start looking through memory settings.
 

ShakyJake

Golden Baronet of the Realm
5,017
13,407
85d 17h 45m
Same. No results.
Not suggesting this as a solution, but have you tried installing a different browser to see if the redirects still occur? That way you'll know it's specifically the browser that's the problem.

it sounds like it's a cookie hanging around that's executing a malicious redirect.
 

3301

Wake Up Man
<Banned>
2,770
1,387
33d 1h 13m
Are you all on androids, WiFi, certain cell service?
 

AngryGerbil

Poet Warrior
<Donor>
17,279
24,706
Are you all on androids, WiFi, still certain cell service?

Android yes. Wifi hasn't been on for at least 20 hours. Service is Sprint.

For the record I cleared my cache, history, and cookies twice, then rebooted my phone, then opened my browser with bad results. But then I waited 15 minutes, tried again, and voila.

I don't know enough to know what or why this worked, but it seems to have.
 

3301

Wake Up Man
<Banned>
2,770
1,387
33d 1h 13m
Android yes. Wifi hasn't been on for at least 20 hours. Service is Sprint.

For the record I cleared my cache, history, and cookies twice, then rebooted my phone, then opened my browser with bad results. But then I waited 15 minutes, tried again, and voila.

I don't know enough to know what or why this worked, but it seems to have.

Could be a problem with cloudflare with certain isps. Might need to clear cache and wait a bit so it doesn’t try using something existing and staying stuck in some faulty cache loop through cloudflare.
 
Last edited:

AngryGerbil

Poet Warrior
<Donor>
17,279
24,706
Could be a problem with cloudflare with certain isps.

It was down on my desktop PC for a couple days (Spectrum Cable), but it resolved after about 30-40ish hours or thereabouts. No reboots that I can recall.

But it was down for much longer on my phone (Sprint) and only just resolved like 10 minutes ago, about 15 minutes after a reboot.
 

Folanlron

Molten Core Raider
1,564
409
Fixed it on my end, I had too go into Android Settings and manually clear the cache data in my phone and tablet, I guess chrome doesn't excalty clear "everything" if you do it in the apps menu.
 

Lanx

<Moderation Tools>
38,044
78,293
208d 19h 57m
Android yes. Wifi hasn't been on for at least 20 hours. Service is Sprint.

For the record I cleared my cache, history, and cookies twice, then rebooted my phone, then opened my browser with bad results. But then I waited 15 minutes, tried again, and voila.

I don't know enough to know what or why this worked, but it seems to have.
you super cookies probably just expired lulz
 

Caliane

Bronze Baronet of the Realm
11,368
4,952
82d 4h 40m
yeah, time should do it as your cookies expire.

I'd suspect anyone having issues with not just simply clear cache, have their cookies sync'd to all devices?
 

Ravishing

Uninspiring Title
<Bronze Donator>
8,020
3,244
80d 19h 52m
What worked for me on android was settings->privacy->clear browsing data->cached images and files->firesofheaven.org.

I didn't clear cookies btw.
 

3301

Wake Up Man
<Banned>
2,770
1,387
33d 1h 13m
Man. This is like working an IT desk with only boomers calling in with help request.


I mean I guess that's literally what this is. Friggin boomers, man.

“My Windows isn’t working.”

That’s Boomer for Word, AOL, Internet, Cat Pictures, Printer, Power Button, Chair, Monitor, and Firesofheaven.org.
 
  • 1Truth!
Reactions: Foler